Gemeente start wethoudersspreekuur

De Ronde Venen - De gemeente De Ronde Venen start vanaf woensdag 19 oktober a.s. met het wethoudersspreekuur. De eerste daarvan vinden plaats in De Hoef en Abcoude.

Inwoners die graag met wethouders van De Ronde Venen spreken over zaken die hen bezighouden, of die ideeën, wensen of bijvoorbeeld een voorstel hebben om iets in hun buurt of situatie te verbeteren, zijn welkom tijdens het wethoudersspreekuur.

De spreekuren vinden in alle kernen plaats: maandelijks in Abcoude, Wilnis, Mijdrecht en Vinkeveen en tweemaandelijks in Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef en Waverveen.

De eerste spreekuren vinden plaats op woensdag 19 oktober a.s.. Wethouder David Moolenburgh is dan in het Dorpshuis De Springbok in De Hoef, terwijl wethouder Anco Goldhoorn in het café De Eendracht in Abcoude aanwezig is. Het spreekuur is tussen 16:00 en 17:00 uur. Een afspraak maken hoeft niet. Loop gewoon even binnen.

Inwoners die een specifiek onderwerp willen bespreken met de wethouder, kunnen vooraf een e-mail sturen naar secretariaatwethouders@derondevenen.nl.

Kijk HIER voor alle data en het volledige overzicht van de wethoudersspreekuren.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen college b w wethouders spreekuur amstehoek abcoude baambrugge de hoef mijdrecht vinkeveen waverveen wilnis
Geplaatst

maandag 17 oktober 2016 | 15.33 uur

Laatst gewijzigd

maandag 17 oktober 2016 | 15.10 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-