Simon Ouaali nieuwe hoofdtrainer Argon

Mijdrecht - De 49-jarige Simon Ouaali is benoemd tot de nieuwe hoofdtrainer van Argon. Hij volgt hier Patrick Loenen op, die na afloop van het huidige seizoen naar VV Eemdijk vertrekt. Dat hebben het bestuur en de Technische Commissie van Argon afgelopen zondag op de Argon-website bekendgemaakt.

Ouaali is een bekende naam in het amateurvoetbal en heeft een enorm C.V. Daarop prijkt onder meer de prestigieuze Rinus Michels Award voor beste amateurtrainer van Nederland, die Ouaali in het seizoen 2013-2014 kreeg.

Volgens het bestuur van Argon is Ouaali een echte clubman, gezien zijn vorige dienstverbanden als trainer/coach van diverse teams bij HFC Haarlem (o.a. assistent bij het 1e), hoofdtrainer bij Chabab en Sparta Nijkerk. Onder zijn leiding zijn meerdere kampioenschappen behaald bij deze clubs.

Nadat bekend werd dat Patrick Loenen Argon volgend seizoen zou gaan verlaten, zijn het bestuur en de Technische Commissie van Argon direct op zoek gegaan naar een nieuwe hoofdtrainer. Een hoofdtrainer die, in het spoor van Patrick Loenen, Argon verder kan brengen op het ingeslagen pad, dat het eerste elftal in drie jaar tijd van de Tweede klasse terugbracht naar de Hoofdklasse. Een hoofdtrainer met een voetbalfilosofie die aansluit bij het karakter van Argon.

Volgens het bestuur was er met Ouaali van het begin af aan wederzijds 'die zogenaamde en niet goed te beschrijven “klik”, waardoor het wist dat Ouaali van alle kandidaten voor de beste man voor Argon zou zijn.

Het bestuur van Argon is ervan overtuigd dat Patrick Loenen en de selectie het lopende seizoen gaan afsluiten met behoud van positie in de Hoofdklasse, zodat Ouaali daarna met de selectie voor 2017-2018 aan de slag kan.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen mijdrecht argon mijdrecht simon ouaali patrick loenen
Geplaatst

maandag 09 januari 2017 | 01.11 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 januari 2017 | 00.37 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-