SV Hertha organiseert nieuw voetbaltoernooi om de De Ronde Venen Bokaal

De Ronde Venen - SV Hertha uit Vinkeveen organiseert een nieuw voetbaltoernooi: de strijd om de De Ronde Venen Bokaal. Dit meldt Hertha in een persbericht.

Op zaterdag 17 juni organiseert SV Hertha het 7 tegen 7 toernooi voor 35+ en 45+ teams voor het eerst. De winnaar van dat toernooi ontvangt de De Ronde Venen Bokaal.

Tijdens het toernooi strijden waarschijnlijk zo’n 30 teams in poules op sportieve en ludieke wijze om de prijzen. De wedstrijden beginnen om 13:00 en zijn aan het eind van de middag afgelopen. Voor de (kleine) kinderen is voldoende vermaak geregeld, zodat deelnemers hun aandacht volledig op het spel kunnen richten.

Als klap op de vuurpijl vindt aansluitend voor de tweede keer het evenement ‘VinkCuisine’ bij Hertha plaats. Daardoor kunnn alle deelnemers en toeschouwers voor een zacht prijsje genieten van allerlei culinaire hoogstandjes uit De Ronde Venen.

Uiteraard zorgt SV Hertha ook voor goede livemuziek. 

Hoewel het hard loopt met de aanmeldingen, is er nog plaats voor een aantal (club)teams. Ook damesteams zijn overigens van harte welkom om mee te doen.

Clubs kunnen teams aanmelden door een mail te sturen aan: derondevenenbokaal@hertha.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Frank Vousten op telefoonnummer 06 51 97 83 66, of met Pieter Kes op telefoonnummer 06 51 44 16 92.


Trefwoorden: vinkcuisine 7 tegen 7 de ronde venen bokaal sv hertha vinkeveen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

vrijdag 03 februari 2017 | 16.18 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 03 februari 2017 | 16.01 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-