Activiteiten NME-Centrum De Woudreus tijdens de voorjaarsvakantie

De Ronde Venen - Op woensdagmiddag 22 februari (voorjaarsvakantie in Abcoude & Baambrugge) en op maandagmiddag 27 februari (voorjaarsvakantie in de rest van De Ronde Venen) kunnen kinderen bij NME-Centrum De Woudreus op WoudReuzen Speuravontuur!

Tussen 14:00 en 16:00 uur kunnen de kinderen binnenlopen. Zij krijgen een speurtas met opdrachtkaarten en attributen mee om op speurtocht te gaan in de tuin van het NME-Centrum en in het Speelwoud. Ondertussen verzamelen ze ook spullen, die binnen nodig zijn om de opdrachten af te maken.

De kinderen gaan op zoek naar kleuren, bezoeken de miniwereld, bouwen een hut, brouwen WoudWoezelsoep, verzamelen materiaal voor eeen nesthanger en nog veel meer. Natuurlijk brandt er ook een lekker vuurtje.

Kinderen die de hele puzzel weten op te lossen, kunnen de oplossing inleveren, en maken dan kans op een speciale prijs. Omdat het NME-Centrum 25 jaar bestaat, wordt namelijk een kinderfeestje op de Woudreus verloot onder alle goede oplossingen.

Kinderen die (iemand met) een smartphone bij zich hebben, kunnen alvast de (gratis) app 'Turfhunt' in de Playstore of iTunes downloaden. Zonder smartphone kan natuurlijk ook iedereen meedoen.

Het WoudReuzen Speuravontuur vindt plaats woensdagmiddag 22 en maandagmiddag 27 februari van 14:00 tot 16:00 uur in NME-Centrum De Woudreus aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis.

Het WoudReuzen Speuravontuur is bestemd voor kinderen van 4 tot 11 jaar (jongere broertjes/zusjes zijn onder begeleiding ook (gratis) welkom). Voor kinderen tot 9 jaar is het wenselijk dat er een volwassen begeleider meekomt, kinderen vanaf 9 jaar kunnen zelfstandig aan de slag.

Aanmelden is niet nodig.

De kosten bedragen € 5 per middag per kind.

Kijk voor meer informatie op www.dewoudreus.nl onder de knop 'Activiteiten'.


Trefwoorden: woudreuzen speuravontuur voorjaarsvakantie nme centrum woudreus wilnis ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

zaterdag 11 februari 2017 | 02.31 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 11 februari 2017 | 01.54 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-