Grote verkeershinder door afsluiting wegen en evenementen

Regio - Als gevolg van wegwerkzaamheden en een aantal evenementen, moeten automobilisten dit weekeinde rekening houden met ernstige verkeershinder.

Van vrijdagavond 24 maart 21:00 uur tot maandag 27 maart 05:00 uur is de A1 van Amsterdam richting Amersfoort/Almere tussen de knooppunten Diemen en Muiderberg afgesloten vanwege sloop- en asfalteringswerkzaamheden. Weggebruikers worden omgeleid via de A2, A12 en de A27 en moeten rekening houden met een forse extra reistijd van circa 60 minuten. 

De verbindingsboog van de A6 Almere naar de A1 Amersfoort is wegens werkzaamheden van vrijdag 24 maart 21:00 uur tot vrijdag 31 maart 21:00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A27. Weggebruikers moeten rekening houden met een omleidingsroute en extra reistijd.

De provinciale weg N201 tussen Vinkeveen en Hilversum is ter hoogte van Vreeland in beide richtingen dicht wegens onderhoudswerkzaamheden aan de Vreelandbrug.

Weggebruikers uit het oosten van het land die komend weekeinde de Ziggo Dome en/of AFAS Live bezoeken, moeten er rekening mee houden dat ze na afloop van het concert om moeten rijden via Utrecht. Dit levert een extra reistijd op van circa 60 minuten.

Rijkswaterstaat stelt voor alle wegwerkzaamheden omleidingsroutes in. Deze worden met borden boven en langs de weg aangegeven. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers goed voorbereid op weg te gaan en de actuele verkeersinformatie te volgen.


Trefwoorden: rijkswaterstaat afas live ziggo dome n201 a6 a1 verkeershinder ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

zaterdag 25 maart 2017 | 01.46 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 25 maart 2017 | 02.02 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-