Workshop 'Midden in het Leven' in De Broedplaats

Vinkeveen - Op donderdag 18 mei vindt van 14:00 tot 16:00 uur in buurtcafé ‘De Broedplaats’ in Vinkeveen de workshop ‘Midden in het leven’ plaats.

De workshop richt zich op alle vrouwen die aan de start van hun midlife staan, er middenin zitten, of het achter de rug hebben. Vrouwen die zich bewust willen worden van deze levensfase, inzicht willen krijgen in zichzelf en ervaringen, kennis en gedachten met leeftijdsgenoten willen uitwisselen.

Veel vrouwen, die midden in het leven staan, balanceren tussen werk en privéleven. Zij hebben oog voor hun familie en omgeving en gunnen zichzelf te weinig. Deze workshop is een moment voor henzelf.

Tijdens de workshop bespreken we vraagstukken als: hoe voel ik me als vrouw in deze levensfase en wat zijn de fysieke, mentale en emotionele processen rondom midlife. Er zijn veel vragen waar vrouwen in de midlife mee kunnen zitten. Welke zijn voor jou het belangrijkst?

Aanmelden voor deelname aan de workshop kan per e-mail via midlifewomanmatters@gmail.com of telefonisch op telefoonnummer 06 53 25 83 33.

De kosten voor de workshop bedragen € 7,50 inclusief koffie/thee.

De Broedplaats bevind zich in het appartementencomplex Maria-Oord aan de Herenweg 63 in Vinkeveen.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen vinkeveen de broedplaats maria oord vinkeveen vrouw midlife
Geplaatst

maandag 01 mei 2017 | 12.38 uur

Laatst gewijzigd

maandag 01 mei 2017 | 14.11 uur

Auteur

Ferry Mulder