Eerste paspoorten aan huis bezorgd

De Ronde Venen - In het kader van de proef met thuisbezorging van paspoorten of identiteitskaarten, heeft burgemeester Divendal afgelopen maandag persoonlijk de eerste paspoorten aan huis bezorgd bij de familie Hillen.

Roeland Hillen: "Een fijne service en het scheelt weer een autorit naar Mijdrecht." Burgemeester Divendal vond het "mooi dat de gemeente de afstand met de inwoners kleiner maakt, door min of meer als gemeente bij u thuis te komen."

De proef met thuisbezorging van paspoorten of identiteitskaarten loopt vanaf 1 mei jl. en duurt een half jaar. Na afloop van de proefperiode wordt gekeken of thuisbezorging definitief wordt ingevoerd.

Het laten bezorgen van paspoort of identiteitskaart past volgens burgemeester Maarten Divendal goed in de gemeentelijke dienstverlening. ,,We willen het makkelijker maken voor de inwoners en aansluiten bij wat hen goed uitkomt. Deze bezorgservice is een uitkomst voor mensen die slecht ter been zijn of tijdens kantooruren niet naar het gemeentehuis kunnen komen vanwege drukke werkzaamheden. Ze kunnen de documenten laten brengen naar het adres dat hen het best uitkomt en op het moment dat het hen het best schikt.’’


Trefwoorden: burgemeester divendal reisdocumenten bezorgen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 24 mei 2017 | 01.04 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 24 mei 2017 | 00.21 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-