Komend weekeinde werkzaamheden aan Vreelandbrug in N201

Regio - De provincie Utrecht mldt dat zij op 2 en 3 juni ’s avonds en ’s nachts restwerkzaamheden uitvoert aan de Vreelandbrug in de provinciale weg N201 in Vreeland. Volgens de provincie voldoet de nieuwe betonconstructie aan de zijde van Hilversum niet aan de kwaliteitseisen van de provincie, zo bleek uit de inspectie van het onlangs uitgevoerde groot onderhoud aan de brug.

De provincie zegt dat de werkzaamheden weinig tot geen hinder voor het verkeer opleveren, omdat de brug en de weg niet volledig hoeven te worden afgesloten.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen vrijdagavond 2 juni 20:00 uur en zaterdagochtend 3 juni 08:00 uur, en tussen zaterdagavond 3 juni 20:00 uur en zondagochtend 4 juni 08:00 uur.

Tijdens de werkzaamheden is slechts één rijbaan afgesloten. Het verkeer wordt beurtelings langs het werk geleid door verkeersregelaars. Overdag zijn beide rijbanen beschikbaar.

Door de aard van de werkzaamheden, kan het werk helaas niet geruisloos worden uitgevoerd. De werkzaamheden die het meeste geluid geven, worden zoveel mogelijk aan het begin van de avond uitgevoerd.


Trefwoorden: n201 werkzaamheden provincie utrecht vreelandbrug vreeland ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

woensdag 31 mei 2017 | 16.46 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 31 mei 2017 | 15.56 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-