Gemeente gaat graven ruimen op algemene begraafplaatsen

De Ronde Venen - De gemeente gaat graven ruimen op de algemene begraafplaatsen in Abcoude, Baambrugge en Wilnis, meldt ze in een persbericht.

De planning is om in september/oktober te starten met de werkzaamheden. Het gaat om 25 graven in Wilnis, 9 in Abcoude en 3 in Baambrugge waarvan de grafrechten zijn verlopen en waarvan de nabestaanden afstand hebben gedaan. De werkzaamheden worden duidelijk afgeschermd uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. 

Om de nabestaanden die afstand hebben gedaan van een graf, toch een mogelijkheid te bieden hun dierbaren te gedenken, wordt een gedenkboom geplaatst. De gedenkboom is van gecorrodeerd staal. Op de “bladeren” kunnen de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overleden persoon worden gegraveerd. 

Nem voor vragen of meer informatie contact op met begraafplaatsbeheerder Kelly Hilhorst, op telefoonnummer (0297) 55 15 51 of per e-mail via k.hilhorst@derondevenen.nl.


Trefwoorden: graf ruimen algemene begraafplaats wilnis algemene begraafplaats baambrugge algemene begraafplaats abcoude wilnis baambrugge abcoude ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

zondag 23 juli 2017 | 17.48 uur

Laatst gewijzigd

zondag 23 juli 2017 | 16.59 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-