Wilnis - Tijdens de komende herfstvakantie verandert het NME-Centrum 'De Woudreus' in 'Kunstatelier De Woudreus'.

Kunstenares Jenneke van Wijngaarden en Roos Mattijsen van Dorpsacademie Mus en Muzen bouwen hun kunstatelier op in De Woudreus en bieden daar diverse workshops aan. Kinderen vanaf 6 jaar (en hun volwassen begeleiders) kunnen dan dieren schilderen en/of een torentuintje maken.

Dieren schilderen is heel leuk, alleen zitten ze nooit stil! Gelukkig kunnen de cursisten in de herfstvakantie een dier kiezen uit de collectie opgezette dieren van De Woudreus. Zo kunnen de dieren helemaal rondom bestudeerd worden om ze vervolgens na te tekenen en te schilderen.

Tijdens de workshop Torentuintje maken wordt een oude, kapotte bloempot met scherven, plantjes en andere verassende dingen getransformeerd tot een prachtig miniwereldje. Een kunstwerk waar je voor moet zorgen door het water te geven, maar waar je nog heel lang plezier van blijft houden. 

Deze unieke workshops zijn ook voor volwassenen leuk, daarom zijn (groot)ouders of begeleiders van de kinderen ook van harte welkom zich in te schijven en aan een eigen project te werken. Het is ook mogelijk een hele dag te komen en ‘over te blijven’ op De Woudreus.

Het hele programma is te vinden op www.dewoudreus.nl onder de knop activiteiten. Aanmelden is verplicht.

Kunstatelier 'De Woudreus' is te bezoeken op dinsdag 17, woensdag 18 en woensdag 25 oktober. Deelname aan een workshop kost € 7 per workshop per deelnemer.

Het NME-Centrum 'De Woudreus' is te vinden aan de Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis.


Trefwoorden: omgevingsdienst regio utrecht wilnis ronde venen rtv ronde venen roos mattijsen jenneke van wijgaarden
Geplaatst

maandag 02 oktober 2017 | 14.17 uur

Laatst gewijzigd

maandag 02 oktober 2017 | 13.30 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-