Tjitze’s Sinterklaasfeest voor eenzame ouderen

De Ronde Venen - Na het grote succes van afgelopen jaar, organiseert de Stichting Tjitze Hesselius ook dit jaar weer een gezellig Sinterklaasfeest voor alleengaande ouderen.

Op dinsdagmiddag 28 november a.s. zijn ouderen die alleenstaand zijn welkom in de grote zaal van het Apollohotel in Vinkeveen.

Het programma begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen, en natuurlijk is Sinterklaas erbij.

Maar hij heeft een paar bijzondere surprises meegenomen, dus het belooft een verrassende
middag te worden!

Aanmelden kan per e-mail via info@tjitjzehesselius.nl of bij een van de Servicepunten in de gemeente. De toegang is gratis.

Er is een ruime parkeerplaats aanwezig, maar ophalen en thuisbrengen is weer mogelijk. Vergeet niet te vermelden bij het aanmelden of men opgehaald wil worden. Deze keer kunnen maar liefst 170 gasten aanwezig zijn bij het Sinterklaasfeest, maar vol = vol.

Dat veel ouderen eenzaam zijn is geen nieuws, helaas komen ze in alle rangen en standen voor. Het taboe is groot, maar wat doe je als je ineens alleen komt te staan bij het overlijden van je partner? Hoe richt je dan je sociale leven in, samen op stap was gezellig, maar in je eentje?

De stichting Tjitze Hesselius wil zich inzetten om juist voor deze mensen leuke activiteiten te organiseren. Aarzel dus niet en kom gerust naar het Sinterklaasfeest, wij gaan er een gezellige
middag van maken!


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen vinkeveen stichting tjitze hesselius sinterklaasfeest alleengaande ouderen
Geplaatst

maandag 30 oktober 2017 | 17.32 uur

Laatst gewijzigd

maandag 30 oktober 2017 | 16.52 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-