Herbenoeming burgemeester Divendal in buitengewone raadsvergadering

De Ronde Venen – De gemeenteraad van De Ronde Venen komt woensdag 22 november 2017 om 19:30 uur in een buitengewone raadsvergadering bijeen voor de herbenoeming van burgemeester Maarten Divendal.

De vergadering is live te volgen via RTV Ronde Venen of via de website van gemeente De Ronde Venen. 

Maarten Divendal is sinds 22 november 2011 burgemeester van De Ronde Venen. Een burgemeester wordt voor een periode van zes jaar door de Koning benoemd. De gemeenteraad heeft Divendal in juli van dit jaar voorgedragen voor herbenoeming. Dat besluit was gebaseerd op een advies dat een vertrouwenscommissie, bestaande uit alle fractievoorzitters in de gemeenteraad, had uitgebracht.

Tijdens de buitengewone raadsvergadering op 22 november wordt Maarten Divendal door de Commissaris van de Koning, Willibrord van Beek, beëdigd voor zijn tweede termijn als burgemeester.

Aansluitend daarop zullen Maarten Divendal en de vice-voorzitter van de gemeenteraad, Rudolf van Olden, kort het woord voeren.

Na afloop van de vergadering is er gelegenheid burgemeester Maarten Divendal met zijn herbenoeming te feliciteren.

De buitengewone gemeenteraadsvergadering is openbaar en voor iedereen vrij toegankelijk. Bezoekers van de gemeenteraadsvergadering kunnen de ingang van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein gebruiken.

Kijk HIER naar 'Rendez-vous met Maarten Divendal' waarin wij Maarten Divendal interviewen over zijn herbemoeming.


Trefwoorden: rtv ronde venen ronde venen herbenoeming burgemeester provincie utrecht commissaris van de koning buitengewone gemeenteraadsvergadering maarten divendal
Geplaatst

dinsdag 21 november 2017 | 01.46 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 21 november 2017 | 01.12 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-