Alzheimer Café Vinkeveen over de rol van de huisarts

Vinkeveen - Duidelijkheid over de diagnose dementie begint bij de huisarts. In veel gevallen zal deze
zelf de diagnose stellen. Als hij of zij twijfelt en zeker wil zijn van een juiste diagnose, volgt doorverwijzing naar specialistische zorg, zoals de geheugenpoli. De specialist kan een diagnose van de huisarts bevestigen en kan de ziekte die de dementie veroorzaakt vaststellen, bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer. 

Huisarts Diana Seegers gaat tijdens het Alzheimer Café Vinkeveen met u in gesprek over dit thema en zal toelichten wat de huisarts in dit traject kan betekenen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en/of wilt u met anderen van gedachten wisselen en/of ervaringen uitwisselen, dan bent u van harte welkom op woensdag 13 december in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen.

De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan–De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


Trefwoorden: zorgcentrum zuiderhof vinkeveen dementie alzheimer huisarts alzheimer cafe vinkeveen vinkeveen ronde venen rtv ronde venen diana seegers
Geplaatst

maandag 11 december 2017 | 15.56 uur

Laatst gewijzigd

maandag 11 december 2017 | 15.17 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-