Ron van Niekerk per direct hoofdtrainer van Argon

Mijdrecht - Argon heeft een nieuwe hoofdtrainer, meldt de club op haar website.

Ron van Niekerk is per direct aangesteld als trainer van de seniorenselectie. De 58-jarige Van Niekerk volgt hiermee Simon Ouaali op die in de winterstop zijn werkzaamheden heeft neergelegd. De samenwerking is aangegaan voor de rest van het seizoen met als doelstelling ook komend seizoen met elkaar door te gaan.

Het bestuur van Argon schrijft dat met Van Niekerk een zeer ervaren trainer is binnengehaald, die zich op de korte termijn zal inzetten voor de handhaving in de hoofdklasse, terwijl voor de langere termijn het doorontwikkelen van het team centraal staat.

Daarbij kan hij, volgens Argon, de individuele speler tijdens de trainingen beter maken. Daarnaast heeft Van Niekerk veel ervaring met het laten doorstromen van jonge talenten uit het tweede elftal en jeugdspelers uit de eigen opleiding. Hiermee past hij goed in het beleid van Argon zoals dat de laatste twee jaar is ingezet en verder doorontwikkeld zal worden.

In het verleden heeft Ron van Niekerk zich als trainer bewezen bij DWS, DCG, De Beursbengels en HFC Haarlem. De laatste jaren heeft hij in het buitenland gewerkt. Hij ziet Argon als een mooie uitdaging om zijn ervaring als coach en trainer uit te dragen en zo zijn functie inhoud te geven.


Trefwoorden: hoofdtrainer argon sv argon mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen simon ouaali ron van niekerk
Geplaatst

zondag 28 januari 2018 | 16.39 uur

Laatst gewijzigd

zondag 28 januari 2018 | 15.56 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-