Jeugdtrainer Argon wordt trainer VEP uit Woerden

Woerden/Mijdrecht - SV Argon uit Mijdrecht verliest haar jeugdtrainer Ronald Schalkwijk aan de voetbalvereniging VEP uit Woerden, schrijft Woerden.tv.

De club maakte afgelopen woensdag bekend dat de 36-jarige Schalkwijk is vastgelegd als trainer. Hij volgt na dit seizoen de huidige VEP-trainer Reinier van der Leij op.

Het bestuur van VEP is tevreden met de nieuwe man. Ronald is reeds een ervaren gediplomeerde trainer en hij is in het bezit van een UEFA-B diploma.

“Hij past goed in het profiel dat we hadden gemaakt. Wij denken hiermee een trainer aan onze club te hebben gebonden, die het in zich heeft om met zijn voetbalinhoudelijke kennis, trainingskwaliteiten en persoonlijkheid, op een goede manier onze jonge spelersgroep verder te helpen in hun ontwikkeling”, aldus het bestuur.

De club benadrukt dat het een goed overwogen beslissing is geweest. De Technische Commissie en spelers hebben nadrukkelijk deelgenomen aan het selectieproces. Na meerdere positieve gesprekken, is uiteindelijk overtuigend voor Ronald gekozen.

Schalkwijk is geen onbekende van VEP. Hij voetbalde een aantal jaren bij de club. 

Bron: Woerden.tv Foto: V.V. VEP (Piet Kroon)


Trefwoorden: trainer sv argon mijdrecht mijdrecht ronde venen rtv ronde venen ronald schalkwijk
Geplaatst

maandag 12 februari 2018 | 02.27 uur

Laatst gewijzigd

maandag 12 februari 2018 | 02.36 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-