Website TIP Vinkeveen heeft make-over gehad

Vinkeveen - Op zoek naar informatie over Vinkeveen en omgeving? Zowel voor de inwoner als voor de toerist is in 2014 het Toeristisch Informatie Punt (TIP) Vinkeveense Plassen ingericht. Dit ter vervanging en verbreding van het VVV.

Vinkeveen heeft veel te bieden voor de natuurliefhebber en recreant, dus online, actuele informatie is daarbij onontbeerlijk! De website www.tipvinkeveen.nl heeft een stevige make-over gekregen en is weer helemaal bij de tijd.

Naast informatie over o.a. restaurants, winkelen, fietsroutes en bootverhuur, vindt de nieuwsgierige lezer hier ook relevante nieuwtjes en uitleg over de bijzondere geschiedenis van het gebied.

Nabij de TIP bevindt zich midden in Vinkeveen ook een Toeristisch Overstap Punt (TOP). Dit is gelegen op het Kloosterplein aan de Herenweg. Dit TOP geeft bezoekers aan het dorp en de omgeving een aantrekkelijk startpunt voor hun uitje.

Het TOP beschikt over een informatiebord, parkeerplekken en laadpalen voor elektrische auto's. Elektrische fiets opladen? Kom even naar de overkant en laad uw accu op bij het TIP. Zelf opladen kan ook: er is een restaurant en een kiosk.

Het TIP en het TOP zijn totstandgekomen dankzij financiële bijdragen van de provincie Utrecht, het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, de gemeente De Ronde Venen en een eigen bijdrage van Vinkeveen Haven.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek www.tipvinkeveen.nl of kom naar het TIP-bezoekerscentrum aan de Herenweg 144 (achter het voormalige VVV, in het havenkantoor van Vinkeveen Haven).

Neem voor vragen, suggesties, verbeteringen of aanvullingen voor de website per e-mail contact op via info@tipvinkeveen.nl.


Trefwoorden: toeristen informatie top vinkeveen tip vinkeveen groene hart vinkeveen ronde venen rtv ronde venen
Geplaatst

dinsdag 13 februari 2018 | 02.12 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 13 februari 2018 | 01.24 uur

Auteur

Ferry Mulder


-advertentie-