Aangepaste Sportdag in Wilnis

Wilnis - Team Sportservice provincie Utrecht organiseert in opdracht van gemeente De Ronde Venen op zaterdag 17 maart a.s. een Aangepaste Sportdag in Dorpscentrum Willisstee in Wilnis.

Verenigingen uit De Ronde Venen die sportaanbod hebben voor mensen met een beperking, bieden tijdens de sportdag verschillende clinics aan. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod in de gemeente en met de verenigingen. Sporten is immers voor iedereen!

Meedoen is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot 8 maart op www.teamsportservice.nl/derondevenen.

Het doel van de sportdag is om iedereen over de drempel te helpen om zo daadwerkelijk te gaan sporten, zowel tijdens de sportdag als erna.

De aangepaste sportdag is voor iedereen, kinderen, jongeren, volwassenen en 60-plussers, met een beperking en/of chronische aandoening uit de gemeente De Ronde Venen of omliggende gemeenten.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor maximaal vier verschillende clinics. Het aanbod tijdens de dag bestaat uit: zitvolleybal, zithonkbal, judo, badminton, hockey, loopfietsen, darten & sjoelen, zitgymnastiek en tafeltennis.

Mensen met een beperking uit De Ronde Venen die graag willen sporten en/of bewegen, maar geen idee hebben waar dit kan, kunnen terecht op het online platform unieksporten.nl. Daar is al het aangepaste sportaanbod gebundeld.

Met vragen over de Aangepaste Sportdag kan contact worden opgenomen met Elzemieke van Empel van Team Sportservice provincie Utrecht op telefoonnummer 06 10 97 97 70, of per e-mail via evanempel@teamsportservice.nl. Ook met vragen over het aangepaste sportaanbod in De Ronde Venen of voor een persoonlijk beweegadvies kan contact met haar worden opgenomen.


advertentie