Europarlementariër Jan Huitema bezoekt De Ronde Venen

De Ronde Venen - Op vrijdag 2 maart a.s. bezoekt Europarlementariër Jan Huitema op uitnodiging van de VVD De Ronde Venen de gemeente.

Jan, zelf melkveehouder in het Friese Makkinga, voerde in 2014 campagne voor de Europese Verkiezingen onder de slogan 'Brussel kan wel wat boerenverstand gebruiken'. Hij werd vervolgens met voorkeursstemmen gekozen.  

Het programma van het bezoek is in samenspraak met LTO Nederland, afdeling Noord West Utrecht opgesteld.

Aan het begin van de middag wordt een werkbezoek afgelegd aan een boerderij in Waverveen, waar een rondleiding plaatsvindt op het gebied van innovatieve mestverwerking. Om 14:00 uur komt Jan Huitema op de boerderij van de familie Van Dam aan de Burgemeester Padmosweg 169 in Wilnis. Hij gaat daar graag in gesprek met agrariërs en geïnteresseerden uit de regio over heersende thema’s zoals onder meer knellende regelgeving, natuuraanleg en stimulering van innovatie.

VVD-lijsttrekker Alberta Schuurs: “ De VVD vindt het van belang dat boeren gestimuleerd worden in hun ondernemerschap en daarnaast dragen zij essentieel bij aan de fijne leefomgeving en het mooie polderlandschap in het Groene Hart en ook dat vinden wij als VVD erg belangrijk”.

De VVD De Ronde Venen nodigt agrariërs en geïnteresseerden uit om vrijdag 2 maart a.s. met Jan Huitema in gesprek te gaan.


advertentie