Groep 8 Kids College bij opnamen tv-programma 'Betreden Op Eigen Risico'

Hilversum/Wilnis - In de afgelopen jaren zijn de kinderen van Kids College een aantal keren naar de BZT Show geweest. Deze show is gestopt. Hiervoor in de plaats is een nieuw programma gekomen: 'Betreden Op Eigen Risico'.

In 'Betreden Op Eigen Risico' hebben Daan Boom en Tim Senders, bekend van Streetlab, alle mogelijkheden in handen om wensen van kinderen te vervullen. Maar niets is zeker in deze gloednieuwe show. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig; Daan en Tim kunnen overal toeslaan!

De kinderen van groep 8 van Kids College mochten op vrijdag 16 februari jl. naar de opnamen van dit nieuwe tv-programma. Onder begeleiding van een paar moeders werd afgereisd naar de studio in Hilversum. Eenmaal binnen keken ze hun ogen uit.

Tijdens de opnamen werden zelfs verschillende kinderen van de groep betrokken bij het programma. Met enthousiaste verhalen kwamen ze de studio uit. Weer een ervaring rijker werd de terugreis naar Wilnis ondernomen.

Zaterdag 24 februari a.s. wordt het programma met kinderen van Kids College om 18:05 uur uitgezonden op NPO 3.

Foto: KRO-NCRV Fotograaf: Stijn Ghijsen


advertentie