Lenterit 2018 voor Stichting Hoogvliegers

Mijdrecht - De jaarlijkse Lenterit, die dit jaar op zondag 15 april a.s. wordt verreden, is een autopuzzelrit van ongeveer 130 kilometer door het Groene Hart. De opbrengst van de Lenterit gaat een goed doel.

De afgelopen jaren werd met het evenement geld ingezameld voor de CliniClowns. Dit jaar mocht op Facebook gestemd worden voor een nieuw goed doel. Er kon worden gestemd voor het Ronald McDonald Huis Utrecht, voor de Stichting Oppepper4all, of voor de Stichting Hoogvliegers. Meer dan 1.600 keer werd enthousiast gestemd op één van de goede doelen.

Met uiteindelijk 723 stemmen is Stichting Hoogvliegers gekozen tot het goede doel van de Lenterit 2018.

De start en finish van de Lenterit zijn bij Hotel Mijdrecht Marickenland. De uitdagende route zal als een puzzel met bolletjes en pijltjes gereden worden. Optioneel is de mogelijkheid om op een mooie, nu nog geheime, locatie te lunchen tijdens de route.

Er is nog een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar, dus reserveer nu online op de website www.lenterit.nl. Reserveer vóór 18 maart een Earlybird ticket en maak kans op een brandstof cadeaubon t.w.v. € 50.

De Lenterit 2018 wordt mogelijk gemaakt door Lions Mijdrecht - Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland. Mede dankzij een groot aantal sponsoren is er ieder jaar een mooie opbrengst voor het goede doel.


advertentie