Geef op debatavond CU-SGP een boodschap mee voor minister Slob

De Ronde Venen - Zoals wij al eerder berichtten, organiseert de ChristenUnie-SGP (CU-SGP) aanstaande vrijdag 9 maart, een debatavond over werkgelegenheid en onderwijs.

De economie in ons land trekt aan. Dat vergroot de werkgelegenheid, maar ook het aantal vacatures. In een aantal sectoren (onder andere bouw, techniek, ict, zorg) is inmiddels een tekort aan kandidaten. 

Dat is de reden dat CU-SGP deze debatavond, waarvoor in het bijzonder ondernemers en (voortgezet) onderwijs-instellingen zijn uitgenodigd, organiseert. Uiteraard zijn ook alle inwoners van De Ronde Venen van harte welkom om aan de discussie deel te nemen.

Op de debatavond wordt de gelegenheid geboden een boodschap mee te geven voor de minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs Arie Slob (CU). CU-SGP-lijsttrekker Wim Stam zal die boodschap dan op zaterdag 10 maart tijdens een persoonlijke ontmoeting met de minister overhandigen.

Maakt u zich zorgen over het onderwijs in relatie tot de tekorten aan goed personeel, dan is hier uw kans een persoonlijke boodschap over te brengen.

De debatavond wordt gehouden op vrijdag 9 maart a.s. in De Boei aan de Kerklaan 32 in Vinkeveen. De inloop is vanaf 19:30 uur, terwijl de debatavond begint om 20:00, en de planning is rond 21:30 uur af te sluiten.

Op de foto: Arie Slob minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media


advertentie