Paasstukjes maken bij Buurtkamer Wilnis

Wilnis - Het weer wordt mooier, de lente komt eraan en ook Pasen is al in zicht! Hoog tijd om  paasstukjes te maken vindt men bij de Buurtkamer Wilnis.

Op dinsdag 27 en donderdag 29 maart gaan de bezoekers met bloemen werken in de Buurtkamer Wilnis aan de Pieter Joostenlaan 24 (achter de Willisstee). Iedereen is welkom. 

Vooraf aanmelden is prettig in verband met de inkopen. Aanmelden kan op dinsdag en donderdag op telefoonnummer (0297) 250 692 tijdens de openingstijden van de Buurtkamer Wilnis. Op andere dagen kan aanmelden via het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat van 10:00 tot 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 760 260.

Er wordt een eigen bijdrage van € 3,50 gevraagd. Bij de Buurtkamer Wilnis zorgt men dan voor de oase, bloemen en de koffie/thee. Als u zelf een snoeischaartje, deze zijn slechts beperkt aanwezig, en een bakje wil meenemen, dan kunnen op deze ochtenden weer leuke creaties gemaakt worden.

Ook zin gekregen om op deze leuke en creatieve manier de lente in huis te halen? Of bent u gewoon op zoek naar gezelligheid op dinsdag- of donderdagmorgen? Kom dan naar de open inloop van de Buurtkamer Wilnis tussen 10:00 en 12:00 uur.


advertentie