Alzheimercafé Abcoude over een dementievriendelijke gemeente

Abcoude - Op 21 september 2017 heeft de gemeenteraad van De Ronde Venen besloten dat de gemeente een dementievriendelijke gemeente moet worden.

In het Alzheimer Café Abcoude kunnen de bezoekers hierover op 28 maart a.s. met de initiatiefneemster van deze belangrijke ontwikkeling, het CDA raadslid Ria de Korte, in gesprek gaan. Samen met de bezoekers willen we ontdekken wat bedrijven, winkels, instellingen en bewoners kunnen doen om De Ronde Venen tot een dementievriendelijke gemeente te maken.

Deze avond is interessant voor iedereen die direct of indirect met dementie te maken heeft.

Spreekt u dit aan? Dan bent u van harte welkom op woensdag 28 maart a.s. bij het Alzheimer Café in de Angstelborgh aan het Dorpszicht 22 in Abcoude.

Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. De avond begint om 19:30 uur en eindigt rond 21:00 uur. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Neem voor meer informatie contact op met Tympaan-De Baat Steunpunt Mantelzorg op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.

Mocht u gebruik willen maken van de vervoersservice Automaatje, neem dan contact op met Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 587 600. 

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente De Ronde Venen.


advertentie