'Kies je Sport' langer in Abcoude en Baambrugge

Abcoude/Baambrugge - 'Kies je Sport' krijgt een extra periode, speciaal voor de plaatsen Abcoude en Baambrugge, meldt de organisatie in een persbericht.

Met dit project kunnen kinderen uit groep 3 tot en met 8 voor slechts € 5 kennismaken met verschillende sporten. Er worden deze periode 11 cursussen aangeboden bij verschillende sportaanbieders.

Leerlingen uit Abcoude en Baambrugge ontvangen de flyer met aanbod op school. Het aanbod staat ook digitaal op www.teamsportservice.nl/derondevenen. Op deze website kunnen zij zich tot en met 2 mei a.s. aanmelden.

'Kies je Sport' is een sportstimuleringsproject dat wordt aangeboden door gemeente De Ronde Venen en dat wordt uitgevoerd door Team Sportservice De Ronde Venen. De afgelopen jaren is dit project uitgegroeid is tot een groot succes. De afgelopen maanden werden in heel De Ronde Venen al meer dan 40 cursussen aangeboden.

Neem voor meer informatie contact op met projectleider Rianne Schaap op telefoonnummer (0347) 77 87 88 of per e-mail via rschaap@teamsportservice.nl.


advertentie