Gratis clinic Walking Football bij SV Hertha in Vinkeveen

Vinkeveen - Spel en Sport De Ronde Venen en SV Hertha organiseren op maandag 30 april a.s. een gratis clinic Walking Football op de velden van Hertha in Vinkeveen.

Walking Football word steeds populairder onder 60-plussers. Overal in Nederland ontstaan nieuwe teams en komen er steeds meer onderlinge competities. Het is, volgens de beide organisaties, dan ook heerlijk om buiten te voetballen in een wat rustiger tempo. Maar... je moet het wel even leren. Omdat er niet gerend mag worden, komt bij het spel veel meer techniek kijken.

Ook in De Ronde Venen wordt al een jaar met veel plezier Walking Football gespeeld bij Hertha. De techniek wordt geoefend, er worden onderlinge wedstrijden gespeeld en de teams doen ook mee aan kleine toernooien in de buurt.

Om eens kennis mee te maken met Walking Football organiseren Spel en Sport De Ronde Venen en SV Hertha een gratis clinic op maandag 30 april om 14:00 uur op de velden van Hertha in Vinkeveen.

In de ‘eerste helft’ wordt de techniek in allerlei vormen geoefend. Daarna worden de spelregels uitgelegd en is er een wedstrijd.

Tot slot is er de ‘derde’ helft: in de kantine van Hertha staat een hapje en een drankje klaar en kan worden nagepraat over de kennismaking met Walking Football.

Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom en kunnen vrijblijvend meedoen. Voetbalervaring is niet vereist.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Piet Mosch, enthousiast Walking Footballspeler, op telefoonnummer 06 41 69 80 53.


advertentie