CSW trekt keeper Rahim Gök van SV Hillegom aan

Hillegom/Wilnis - Keeper Rahim Gök van SV Hillegom stapt over naar CSW uit Wilnis. Volgens de website voetbalindebollenstreek.nl is dat een aderlating voor de Hillegommers, omdat de doelman de laatste weken een goede indruk maakte. Volgens de site vindt Gök de combinatie tussen werk, voetbal en het vaderschap te pittig voor hem. Daarom heeft hij besloten volgend seizoen dichter bij huis te gaan voetballen.

Voetbalindebollenstreek interviewde Rahim Gök over zijn vertrek daarin zegt hij dat de keuze 'erg lastig was'. "Ik heb er heel lang over nagedacht. Toen ik het wist, heb ik het gelijk verteld aan Stefan Teeken (nieuwe trainer Hillegom red.). Ik vind het wel zo eerlijk en netjes naar de club toe om dat zo snel mogelijk te communiceren. Ze hadden nu ook de tijd om op zoek te gaan naar een andere keeper en dat is gelukt, met Donovan Partosoebroto. Hij komt over van Hoofddorp.”

Gök is sinds een week of zeven vader en "ik merk aan mezelf dat het zwaar is. Als ik vanuit mijn werk door naar de voetbal moet, dan kost me dat in totaal vier uur reistijd. In de weekenden valt het nog wel mee, maar ik merk aan mezelf dat ik op de trainingen minder energie over heb. Dan moet je gewoon eerlijk zijn en de beslissing voor jezelf maken om te vertrekken.”

Op de vraag of hij gedacht heeft over stoppen met voetbal, antwoordt hij: "Ik heb lang over allerlei dingen nagedacht, maar ik wilde gewoon dichter in de buurt voetballen. Ik wil het komende jaar bekijken hoe dat bevalt en of dat werkt. Ik vind het jammer dat ik wegga bij Hillegom. De accommodatie is top en ze hebben elke wedstrijd een vaste aanhang die altijd komt kijken. Daarnaast was het een erg leuke spelersgroep.”

Volgens Rahim Gök vond de trainer van Hillegom het jammer dat hij wegging, maar zei hij ook dat hij moest doen waar hij zich goed bij voelde. Rahim Gök: "Ik heb nu ook een nieuwe club gevonden, namelijk CSW Wilnis. Ik woon ook in Wilnis, dus dat is om de hoek.”

Op de vraag of hij nog steeds de ambitie heeft om op een zo hoog mogelijk niveau te keepen, zegt Gök: ,,Ja, die ambitie heb ik zeker nog. Volgend seizoen speel ik ook gewoon weer in de Eerste Klasse. Mijn doel is om zo hoog mogelijk te komen, maar eerst wil ik het een jaartje rustig aan doen. De combinatie was niet meer te doen. Ik ben met een reden naar de Bollenstreek gekomen. Het voetbal leeft en er zijn een paar mooie clubs. Na het volgende seizoen zie ik wel weer verder.”


advertentie