Ouders Lokaal zoekt workshopbegeleiders

De Ronde Venen - Ouders Lokaal zoekt workshopbegeleiders.

Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en dat een positieve opvoedomgeving wil creëren door ouders te verbinden en te inspireren. Tevens wil Ouders Lokaal gezinnen versterken door ouders met elkaar in contact te brengen en te verbinden. Het grootbrengen van kinderen nog leuker maken door elkaar te inspireren en te ondersteunen, zodat men elkaar kunnen versterken en kunnen ontplooien/groeien.

Het doel van Ouders Lokaal is:

• Ouders informeren, inspireren en ondersteunen bij opvoedingsvragen
• Ouders/gezinnen versterken
• Opvoedingsklimaat verbeteren
• Netwerk van het gezin uitbreiden

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers mag de workshopbegeleider (aanstaande) ouders op een laagdrempelige manier op weg helpen elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens de workshops van Ouders Lokaal (Workshops Lokaal).

Workshops Lokaal inspireert en informeert ouders over allerlei thema’s waarmee ouders te maken hebben tijdens de opvoeding van hun kinderen. Deelnemers worden gemotiveerd tot dialoog over de dynamiek van opvoeding met al zijn uitdagingen.

Workshopbegeleiders geven de workshop als ervaringsdeskundige (als ouder). Hiervoor heeft Ouders Lokaal allerlei leuke, inspirerende werkvormen waarvoor Ouders Lokaal een training zal geven. Ouders Lokaal heeft de laatste jaren een reeks aan leuke workshops ontwikkeld.

Ouders Lokaal zoekt vrijwilligers die minimaal 2x per jaar een workshop willen geven. Zij begeleiden de workshop steeds samen met een andere workshopbegeleider. De projectcoördinator van Ouders Lokaal ondersteunt de workshopsbegeleiders.

Ouders Lokaal biedt een uitdagende plek waarin de vrijwilliger veel vrijheid en verantwoordelijkheid geniet. Uiteraard geeft Ouders Lokaal de begeleiding die nodig is om Workshops Lokaal De Ronde Venen tot een succes te maken en voor zelfontwikkeling.

Interesse? Stuur dan een reactie met een gerichte motivatie naar info@ouderslokaal.nl. Kijk voor meer informatie over Ouders Lokaal De Ronde Venen op www.ouderslokaal.nl.


advertentie