65+ wandelgroep Abcoude zoekt nieuwe wandelaars

Abcoude - De 65+ wandelgroep in Abcoude zoekt nieuwe wandelaars. 

Elke donderdagochtend wandelt de senioren (65+) wandelgroep van 10:00 tot 11:00 uur een uur lang wandelen in of in de buurt van Abcoude. Dat kan zijn in het dorp, of naar een mooi afgesproken punt om daar te wandelen. De route wordt elke week in overleg met elkaar vastgesteld, zodat iedereen aan bod komt. Leuke wandelideeën kunnen worden aangegeven.

De organisatie van de wandelgroep is naarstig op zoek naar nieuwe wandelaars, die zich willen aansluiten bij deze groep.

Deelnemers aan de wandelgroep kunnen elke donderdagochtend vanaf 09:15 uur in de Angstelborgh beginnen met een (niet verplicht) 'ontbijtje van Koot' voor € 1, om aansluitend van 10:00 tot 11:00 uur aan de wandeling deel te nemen. 

Bij de wandelgroep is een docente aanwezig, die onderweg wat eenvoudige fysio oefeningen met de groep doet. Ook rolstoelgebruikers kunnen aan deze groep deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan per e-mail bij Annemarie Keja via a.keja@stdb.nl of telfonisch op telefoonnummer (0294) 284 824.

De wandelgroep start in Angstelborgh aan de Dorpszicht 22 in Abcoude.


advertentie