De Rondeveense Uitdaging haalt € 8.250 op voor minimagezinnen

De Ronde Venen - Een team van ondernemers uit De Ronde Venen heeft donderdagmiddag
26 april jl. de telefoon opgepakt om collega-ondernemers uit te dagen 77 minimagezinnen in De Ronde Venen een dagje dierentuin, een knipbeurt of een sportabonnement te gunnen. Samen haalden ze € 8.250 op om dit te realiseren.

Er werd niet alleen geld opgehaald, ook werden door kappers knipbeurten aangeboden en zegde een sportschool een aantal abonnementen toe. 

Om minimagezinnen met kinderen tot 18 jaar in De Ronde Venen een steuntje in de rug te geven, heeft De Rondeveense Uitdaging het initiatief genomen om samen met de Voedselbank, Tympaan-De Baat, het Servicepunt, Stichting Kwadraad en de gemeente De Ronde Venen, deze gezinnen ontspannende en nuttige activiteiten aan te bieden, om zo een stap vooruit in de toekomst te kunnen zetten.

Op Valentijnsdag ontvingen 300 minimagezinnen in De Ronde Venen de Op-Stap Cheque met een aanbod van ontspannende en nuttige activiteiten. 77 ontvangers stuurden de cheque retour en gaven aan dat ze met een bezoek aan de dierentuin, met een knipbeurt bij de kapper, met een abonnement voor de sportschool, de bibliotheek of het zwembad, heel blij zouden zijn.

De initiatiefnemers achter de Op-Stap Cheque zijn De Rondeveense Uitdaging, Voedselbank De Ronde Venen, Tympaan-De Baat, het Servicepunt De Ronde Venen, de Stichting Kwadraad, bibliotheek AVV en gemeente De Ronde Venen. Zij hopen per minimagezin drie activiteiten te kunnen realiseren.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan het realiseren van de activiteiten op de Op-Stap Cheque? Dat kan nog steeds! Neem daarvoor contact op met het Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 58 76 00.


advertentie