Scouting Jan van Speyk komt weer aan de deur met plantjes

Mijdrecht - Scouting Jan van Speyk uit Mijdrecht, komt de komende dagen weer aan de deur met plantjes. Deze jaarlijkse actie van Scouting Jan van Speyk is een fenomeen: Scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia’s, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes.

Dit jaar komen de Scouts op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 mei langs de deuren in wijken in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de Scouts netjes bij de deur gebracht.

Door een beperkt aantal aanhangers en in verband met de korte tijd kunnen de Scouts echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is daar van harte welkom van 15:00 tot 21:00 uur.

Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als afrikaantjes, lobelia’s, petunia’s, ijsbloemen, begonia’s, margrieten, verbena’s, vlijtige liesjes en allysum. Ook hebben zij hangende en staande geraniums, hangende petunia’s, prachtige Hollandse margrieten, paarse madeliefjes, bacopa, surfinia, sanvitalia en grootbloemige dubbele knolbegonia’s.

De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar € 10 is ook dit jaar weer verkrijgbaar!

Met de opbrengst van de plantenverkoop kan Scouting Jan van Speyk nieuwe materialen zoals tenten aanschaffen.

Kijk voor meer informatie over de Jan van Speykgroep en over de plantenactie op www.janvanspeykgroep.nl.


advertentie