Houten kistjes versieren tijden de Mantelzorgsalon op 28 mei

Mijdrecht - Mantelzorgers uit De Ronde Venen zijn maandag 28 mei a.s. van harte welkom in de Buurtkamer Mijdrecht. Er staat een creatieve activiteit op het programma “houten kistjes versieren”.

Dit is de laatste Mantelzorgsalon voor de zomer. Na deze is er gedurende drie maanden geen mantelzorgsalon. Maandag 24 september a.s. start een nieuwe serie Mantelzorgsalons. 

Om het seizoen prettig met elkaar af te sluiten, start de salon met koffie en thee met wat lekkers. Daarna is het tijd om te knutselen.

De Mantelzorgsalon duurt van 13:30 tot 15:30 uur. De Buurtkamer Mijdrecht is te vinden aan de Gosewijn van Aemstelstraat 5.

De Mantelzorgsalon is bedoeld voor alle mantelzorgers uit De Ronde Venen. 

Om te kunnen inschatten hoeveel mensen er komen, wordt aanmelding voor de Mantelzorgsalon voor 24 mei a.s. op prijs gesteld. Aanmelden kan bij het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan–De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280. Dit telefoonnummer is bereikbaar op dinsdag en op donderdag van 09:00 tot 11:30 uur.

Aanmelden per e-mail is ook mogelijk. Dat kan dan via mantelzorg@gmail.com.

Heeft u iemand nodig die uw zorgtaken even overneemt, neem dan contact op met Tympaan-De Baat. 

De mantelzorgsalon is een ontmoetingsplek voor mensen die langdurige of intensieve zorgtaken hebben voor een familielid, vriend of kennis. De Mantelzorgsalon vindt iedere laatste maandag
van de maand plaats.advertentie