Scheidingscafé De Ronde Venen

De Ronde Venen - Mensen die te maken krijgen (of hebben) met een scheiding, kunnen in mei en juni het Scheidingscafé De Ronde Venen bezoeken.

Daar kun je kosteloos terecht voor het verkrijgen van informatie omtrent scheiding. Tijdens de avond zijn Kwadraad Maatschappelijk Werk, het Pedagogisch Bureau, een mediator en een advocaat aanwezig om informatie te geven over het scheidingsproces.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onder vier ogen kort de privé-situatie te bespreken met een van de aanwezige deskundigen. 

Uit elkaar gaan is nooit leuk. Men belandt vaak in een hectische periode, waarin verschillende zaken aan de orde komen waarover je moet nadenken. Er moeten beslissingen genomen worden, die niet altijd makkelijk zijn. Wat zijn de juiste stappen om te zetten, moet je naar een mediator, of naar een advocaat, kan de relatie nog hersteld worden? Hoe zit het met afspraken omtrent de kinderen en wat gaat er allemaal veranderen in de financiële situatie?

Allemaal vragen waarbij het kunnen raadplegen van deskundigen die daarbij ondersteunen, kan helpen.

Het Scheidingscafe De Ronde Venen wordt gehouden op:

- Maandag 28 mei in gebouw Abecewalde aan de Kerkgaarde 3 in Abcoude,
- Maandag 25 juni in het Gezondheidscentrum aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht.

Het programma van het Scheidingscafé De Ronde Venen op zo'n avond luidt als volgt:

19:45 uur : Inloop
20:00 uur : Korte presentatie van deskundigen omtrent scheiding
20:30 uur: Bespreken van vragen

Aanmelden is niet noodzakelijk.

Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Kwadraad op telefoonnummer 088 900 4000 (vragen naar Corine Verheijen of Marga Kraaijkamp in De Ronde Venen), of per e-mail via  bureaudienst.derondevenen@kwadraad.nl.


advertentie