Derde Vinkcuisine bij Hertha in Vinkeveen

Vinkeveen - Zaterdag 23 juni a.s. wordt voor de derde keer Vinkcuisine gehouden op het Hertha-terrein in Vinkeveen.

Op zaterdag 27 augustus 2016 vond de eerste editie van Vinkcuisine plaats, dit ter gelegenheid van de opening van de nieuwe kleedkamers en van de nieuwe kantine van sv Hertha. Vinkcuisine was toen bedoeld als dank aan alle sponsoren en medewerkers die de bouw van de nieuwe kleedkamers en van de nieuwe kantine mogelijk hadden gemaakt, zodat Hertha zich niet diep in de schulden hoefde te steken. Deze eerste editie was een compleet nieuw evenement in Vinkeveen.

En nu op zaterdag 23 juni de alweer derde Vinkcuisine. Vijftien verschillende eet- en drankgelegenheden zijn aanwezig. Nieuw is de uitbreiding met 'lifestyle'. Zo zijn een dameskapsalon, een schoonheidssalon en een opticien aanwezig. Twee modezaken t.w. Bonne Nuit en Van Yperen, beide uit Mijdrecht, verzorgen een modeshow en komen met leuke acties.

Verder exposeren drie leden van de Kunstkring, showt Jachthaven Achterbos nieuwe boten, komt Garage Kooyman met de nieuwe Fiat 500 en showt Casa Andaluz uit Spanje haar vakantiehuizen.

De derde aflevering van Vinkcuisine wordt dus een heel spektakel!

Uiteraard wordt alles omlijst met gezellige muziek. Zowel het Shantykoor De Turfschippers als De Nieuwe Band zullen voor de vrolijke noot zorgen.

Vinkcuisine is op zaterdag 23 juni a.s. vanaf 16:00 uur open.

Ook dit jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is dat de 12 uur van De Ronde Venen, t.b.v. Inloophuis Het Anker, de plaats waar kankerpatiƫnten, oud-kankerpatiƫnten en nabestaanden een plek hebben om met elkaar te praten, maar ook om wat leuke dingen te doen.

De 12 uur van De Ronde Venen wordt gehouden op zaterdag 7 juli a.s. vanaf 10:00 uur. Kijk voor meer informatie over de 12 uur van De Ronde Venen op www.de12uurvanderondevenen.nl.


advertentie