Aanleg glasvezel buitengebieden De Ronde Venen vertraagd

De Ronde Venen - De aanleg van glasvezel in de buitengebieden van o.m. De Ronde Venen loopt vertraging op, schrijft Glasvezel buitenaf op haar website. Eind juli komt Glasvezel buitenaf met meer informatie.

Begin 2018 bleek dat de glasvezelcampagne in Groene Hart Noord, waaronder de buitengebieden van De Ronde Venen vallen, succesvol kon worden afgerond, en dat in die buitengebieden glasvezel komt.

Glasvezel buitenaf schrijft dat het buitengebied gekenmerkt wordt door specifieke, geografische en natuurlijke barrières en kenmerken, zoals recreatiewoningen, eigendomsdijken, arkenparken en adressen omgeven door water. In de regio Groene Hart Noord komen deze situaties, volgens Glasvezel buitenaf, extreem vaak voor. Dit wijkt qua aanleg af van de gebieden waar Glasvezel buitenaf op dit moment al actief is.

Daarom heeft Glasvezel buitenaf meer tijd nodig voor de voorbereidende werkzaamheden. Glasvezel buitenaf is momenteel in het gebied om de situatie in kaart te brengen. Glasvezel buitenaf zegt dat een goede voorbereiding essentieel is om de aanleg van glasvezel voorspoedig te kunnen doen.

Bovendien haalt Glasvezel buitenaf veel kennis op die niet alleen in de regio Groene Hart Noord gebruikt kan worden, maar ook in gebieden waar dergelijke specifieke situaties en geografische barrières voor komen.

Eind juli van dit jaar hoopt Glasvezel buitenaf meer te kunnen zeggen over de aanleg en planning.

Neem voor meer informatie contact op met Glasvezel buitenaf op telefoonnummer 088 758 58 00 of per e-mail via info@glasvezelbuitenaf.nl


advertentie