Sollicitatievaardigheden centraal bij Walk & Talk in Bibliotheek Mijdrecht

Mijdrecht - Op zoek naar een (andere) baan? Laat je bij een Walk & Talk in de Bibliotheek Mijdrecht inspireren, deel je ervaringen met collega-werkzoekenden, en laat je informeren over de vaardigheden die je tegenwoordig nodig hebt bij een sollicitatie.

Op de arbeidsmarkt worden de zogenaamde 'soft skills' steeds belangrijker. Denk bijvoorbeeld aan flexibiliteit, samenwerken en sociale vaardigheden. Pieter Scholten, contactfunctionaris en trainer bij het Werkcentrum De Ronde Venen, is gastspreker in de Bibliotheek Mijdrecht. Hij vertelt vanuit zijn ervaring over de eisen die de huidige werkgevers aan de werknemers stellen.

Heb je een (korte) vraag over een sollicitatie of algemeen over je loopbaan ? Behalve Pieter Scholten en collega-werkzoekenden die je kunnen helpen, zijn maandag 18 juni óók twee loopbaancoaches aanwezig. Joyce Kool en Iluska Adriaansens zijn onder meer verbonden aan www.sterkinjewerk.nl.

Indien relevant kunnen deelnemers een afspraak maken voor twee (gratis) loopbaangesprekken

Belangstellenden zijn maandag 18 juni a.s. van 10:00 tot 11:30 uur van harte welkom bij de Walk & Talk in de Bibliotheek Mijdrecht. Vanaf 09:45 uur staat de koffie klaar. De Bibliotheek Mijdrecht is te vinden aan de Doctor J. van der Haarlaan 8 in Mijdrecht.

Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om mee te doen.


advertentie