Vogelvrij Festival presenteert timetable

De Ronde Venen - Nog drie weken tot het Vogelvrij Festival 2018! Op vrijdag 15 juni jl. maakte Vogelvrij Festival de timetable van de Mainstage en van de Tijdmasjien-stage bekend. 

De Mainstage wordt geopend door de regionale talenten Dion en Deserno. Zij zorgen ervoor
dat iedereen in een vogelvrije stemming komt. Rond etenstijd neemt Onbezonnen de Mainstage over. Dit populaire feest-concept komt langs met Max Vermeulen en MC Dirtykid om het publiek lekker op te warmen.

Aan het begin van de avond komt ladykiller Johnny 500 langs. Veel gevoel voor party en entertainment, verpakt in een set waar iedereen blij van wordt, Johnny 500 does it! Combineer dit met zijn ladykiller-looks, zijn geweldige skills en zijn vaste Massive MC, en alle dames leggen 7 juli spontaan een ei! Skurbahhhh!!

Na de urban beats van Johnny 500 nemen de boys van WhipCream het stokje over. Vorig jaar waren deze mannen dé verrassing van het festival en gooiden ze de Mainstage helemaal los! Daarom komen Dioni Jurado en Jasha Rudge dit jaar nog harder terug en maken ze er 7 juli weer één groot feest van!

Na de mannen van Whipcream is het tijd voor de eerste live-act: Sevn Alias! Deze mega headliner is bekend van zijn hits “Gass” en “Patsergedrag”. Zorg ervoor dat je tijdens zijn optreden vooraan staat, want dit optreden wil je niet missen.

Sevn Alias wordt afgelost door Mesto. Mesto is de jongste telg van Spinnin’ Records. Hij heeft hits met o.a. Martin Garrix en Tiësto en wordt gesuppord door een snel groeiende schare fans die loopt tot in Zuid-Korea. De eerste notering in de prestigieuze DJ MAG Top-100 lijkt een kwestie van tijd.

Thomas Newson neemt de draaitafels over van Mesto. Thomas Newson draait de lekkerste Revealed house en is met o.a. drie nummer 1-hits een ster binnen de EDM-scene. Onlangs bracht hij samen met Sunnery James & Ryan Marciano het nummer “I’ll House You” uit. Eén ding is zeker: 7 juli gaan we housen!

Na twee dikke house-sets achter elkaar is het tijd voor de tweede live-act. Pak je snelle planga tevoorschijn voor het optreden van Donnie! Young Kermit, Maradonnie, de mannelijke Marilyn Monroe. Hoe je Donnie ook wil noemen: stiekem is 'ie gewoon de coolste rapper van Nederland! Na de mixtape Leipie Van Het Plein en het debuutalbum Mannelogie heeft “Maradonnie” zijn eigen kroon geclaimd!

Rond middernacht gaat de feestmachine op volle toeren. De mannen van Puinhoop Kollektiv zorgen ervoor dat het één groot gekkenhuis wordt. Puinhoop Kollektiv toert langs de grootste festivals als Solar, Mysteryland, Zwarte Cross, Wish Outdoor en Defqon 1. Hun show zit vol met verrassingen en voelt aan als een warme douche van confetti en een polonaise aan bangers, die 7 juli niets overlaten van het festivalterrein. 

Het Vogelvrij Festival wordt dit jaar afgesloten door niemand minder dan hardstyle-koning Brennan Heart! Brennan Heart is bekend van zijn eigen concept I AM HARDSTYLE, zijn eigen platenlabel en de wereldberoemde hardstyle-tracks “Lose My Mind” en “Imaginary”. Brennan Heart is een legende als je ‘t hebt over hardstyle! Hij sloot vrijwel elk hardstyle festival af en 7 juli schiet hij de bezoekers tijdens het laatste uur van Vogelvrij de zomer in!

Buiten de gigantische Mainstage zijn er ook andere activiteiten en muziekstromingen op het Vogelvrij festivalterrein te vinden. De tweede stage wordt dit jaar weer één en al gekkigheid. De mannen van de Amsterdamse feestorganisatie Tijdmasjien hosten de tweede stage bij het fort.

Verwacht een muzikale reis door de jaren '80/'90/'00. Alles komt voorbij! De hipste hip-hop en r&b-glijers, de heetste house en de gekste happy hardcore. We starten de Tijdmasjien en gaan los op alle hits van nu tot vroegah!


advertentie