Varen over de Vecht met Stichting Tjitze Hesselius

De Ronde Venen - De Stichting Tjitze Hesselius organiseert dinsdag 31 juli a.s. haar traditionele zomeruitje. Deze keer is het een vaartochtje over de Vecht.

Tijdens die vaartocht langs de prachtige buitenplaatsen aan de Vecht, worden de gasten getrakteerd op een lekkere lunch en horen zij van alles over de prachtige omgeving. Tegen 14:00 uur meert de boot weer aan in Maarssen, waarna het gezelschap weer naar huis vertrekt.

Deze keer vertrekken 2 bussen vanaf verschillende locaties in de gemeente. De deelnemers worden dus niet thuis opgehaald! Deelnemers kunnn opstappen in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

De eerste bus vertrekt om 10:00 uur vanaf het Raadhuisplein in MIjdrecht.

De tweede bus vertrekt 09:45 uur naar Vinkeveen vanaf het parkeerterrein van CSW. In Vinkeveen stopt de bus op de Herenweg bij de parkeerplaats van Maria-Oord. Hier vertrekt de bus om 10:00 uur.

Deelnemers moeten dus op eigen gelegenheid naar één van de opstapplaatsen komen.

Tjitze Hesselius was een Mijdrechtenaar, die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd besefte hij dat het alleen-zijn ook mindere kanten had. Dat merkte hij niet alleen bij zichzelf, maar vooral ook bij andere ouderen. Dit inzicht heeft hem doen besluiten zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen. 

De activiteiten van de stichting Tjitze Hesselius zijn voor alleengaande ouderen en gratis  toegankelijk. Aanmelden is verplicht!

Aanmelden kan per e-mail via info@tjitzehesselius.nlWie geen internet heeft, kan zich aanmelden bij de Servicepunten in de gemeente. Vergeet bij het aanmelden niet door te geven waar u op de bus wilt stappen!

Bij deze activiteit is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Hier geldt dus vol = vol!


advertentie