VIB bezocht Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam en Harbour Club

Vinkeveen - Leden van de ondernemersvereniging VIB De Ronde Venen brachten een bezoek aan het Apollo Hotel Vinkeveen - Amsterdam en aan de Harbour Club, beide in Vinkeveen. “Gastvrijheid dient een prominent onderdeel te zijn in iedere ondernemingsstrategie”. Dit inzicht kregen de aanwezige ondernemers mee tijdens dat bedrijfsbezoek op op 18 juni jl. 

Na een korte introductie van VIB-voorzitter Daniël Storm, informeerde Wim de Jong van Feka ICT de aanwezigen over de ontwikkelingen m.b.t. glasvezel op het bedrijventerrein Mijdrecht. Gebruikers van het huidige xDSL/glasvezelnetwerk kunnen nu gezamenlijk inschrijven voor een nieuw glasvezelnetwerk, toekomstvast en tegen betaalbare tarieven en gunstige overige voorwaarden.

Daniël Storm introduceerde vervolgens een geheel nieuw initiatief: De Handen uit de Mouwen Award. Deze prijs, bestaande uit een overhemd met opgerolde mouwen op een luxe kledinghanger,  wordt uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich op één of andere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor ondernemend De Ronde Venen.

Deze eerste keer was die voor Patrick van Rooijen van Van Rooyen/Topmovers. Dit bedrijf heeft onlangs de strategische beslissing genomen zich te vestigen op het bedrijventerrein in Mijdrecht. Het bedrijf heeft daarmee extra waarde toegevoegd aan het bedrijventerrein en daarmee de leegstand drastisch gereduceerd. 

Alexander Kluit, Area General Manager bij Apollo Hotels & Resorts, inspireerde de aanwezige
ondernemers met een gepassioneerd betoog over de impact van gastvrijheid in de klantbenadering. 


advertentie