Radio M Utrecht op pad in de provincie met de 'Goedemiddag Zomertoer'

Regio - Radio M Utrecht FM 93.1 gaat vanaf maandag 9 juli a.s. de provincie in met presentator Jos van Heerden en zijn 'Goedemiddag Zomertoer'. Vanaf deze maandag presenteert Jos zijn radioprogramma 'Goedemiddag' iedere werkdag vanuit een andere plaats in de provincie Utrecht. 

De eerste uitzending van de 'Goedemorgen Zomertoer' is komende maandag vanaf 15:00 uur vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Presentator Jos van Heerden: "Ik kom graag naar u toe en kijk ernaar uit om deze zomer de leukste, gezelligste en mooiste plaatsen in onze provincie te bezoeken. Samen met u zorg ik elke dag voor een goede middag. Erg leuk als u gezellig langs komt!" Tijdens zijn programma doet Jos dagelijks een quiz, met vragen over de plaats waar hij die dag is.

De voorlopige locatielijst van de zomertoer is HIER te vinden. Op woensdag 11 juli bezoekt de de 'Goedemiddag Zomertoer' de jaarmarkt in Vinkeveen.

Jos is ook benieuwd naar tips van inwoners. Welke plek in de provincie Utrecht mag Jos volgens u deze zomer niet missen? Mail uw suggesties naar jos@rtvutrecht.nl.

De Goedemiddag Zomertoer met Jos van Heerden is van 9 juli tot en met 27 juli elke werkdag te beluisteren tussen 15:00 en 17:00 uur bij Radio M Utrecht. Radio M Utrecht FM 93.1 is onderdeel van RTV Utrecht, de omroep voor de stad en provincie Utrecht.


advertentie