Make-over voor website UitinDeRondeVenen.nl

De Ronde Venen - Het is feest bij www.uitinderondevenen.nl, want de uitwijzer is helemaal
vernieuwd! Met een ander logo en met een compleet nieuwe ‘look-and-feel’ is het nu nog aantrekkelijker om Rondeveense kunst en cultuur te ontdekken, schrijft de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen (Bibliotheek AVV) in een persbericht.

Of je nu spontaan iets leuks wilt doen op de zondagmiddag, of meer wilt weten over het jaarlijkse Straattheaterfestival in Mijdrecht of als je op zoek bent naar een schildercursus; op www.uitinderondevenen.nl vind je alle informatie bij elkaar.

Al sinds 2011 biedt de website een overzicht van alles wat er te doen en te beleven is in De Ronde Venen. Na zeven jaar was Uit in De Ronde Venen toe aan een nieuw jasje en daarom zijn
verschillende lokale bedrijven aan de slag gegaan om de uitwijzer flink op de schop te nemen.

Het resultaat mag er zijn, schrijft de Bibliotheek AVV. Behalve nog gemakkelijker in gebruik, is de website door de nieuwe frisse kleuren, de vele afbeeldingen en het nieuwe logo, nu ook nog eens
aantrekkelijker geworden om doorheen te scrollen. Zodra je de pagina opent, spat, volgens de Bibliotheek AVV, het brede aanbod aan festivals, voorstellingen en workshops haast van het beeldscherm af en kan de voorpret beginnen!

UitinDeRondeVenen.nl kwam in opdracht van de Bibliotheek AVV in 2011 tot stand met subsidie vanuit de gemeente De Ronde Venen. Sindsdien wordt de website up-to-date gehouden vanuit de Bibliotheek AVV. Het aanbod op de website is de afgelopen jaren flink gegroeid.

Met een goed gevulde agenda, een overzicht van workshops en cursussen en met bijna honderdvijftig vermelde cultuuraanbieders is het overzicht aardig compleet, maar er is altijd ruimte voor meer!

Uit in De Ronde Venen roept daarom alle cultuuraanbieders in de gemeente op zichzelf aan te melden via cultuurconsulent@bibliotheekavv.nl of via uitinderondevenen.nl/aanmelden.

Naast de website, is Uit in De Ronde Venen ook te volgen via Facebook en op Twitter.


advertentie