Alzheimer Café Abcoude over rol wijkverpleegkundige bij dementie

Abcoude - Op woensdag 25 juli a.s. vertelt wijkverpleegkundige Winnie Otte in het Alzheimer Café Abcoude over haar rol in het proces van dementie.

De avond vindt plaats bij Tympaan-De Baat aan de Dorpszicht 22 in Abcoude. De zaal is open vanaf 19:00 uur. De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur. 

De wijkverpleegkundige is een belangrijke schakel in ons zorgstelsel. Dichtbij de mensen en daardoor vaak een vertrouwenspersoon. Ook in verschillende stadia van de ziekte van Alzheimer speelt de wijkverpleegkundige een centrale rol. 

Wat dat precies inhoudt en wat u van de wijkverpleegkundige wel en niet kunt verwachten, wordt in dit Alzheimer Café toegelicht door Winnie Otte van Careyn.

Het Alzheimer Café Abcoude is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden waar informatie wordt gegeven die verband houdt met dementie, de gevolgen en de kansen. Er staat elke 2 maanden een ander thema centraal.

De toegang is altijd gratis. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. 

Neem voor meer informatie contact op met het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan-De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.

Bezoekers die gebruik willen maken van de vervoersservice Automaatje, kunnen contact opnemen met Servicepunt De Ronde Venen op telefoonnummer (0297) 587 600.


advertentie