Op stap met de Diligence in augustus

Abcoude/Baambrugge -  Voor ouderen wordt de wereld steeds kleiner. Autorijden en fietsen gaat vaak niet meer, waardoor eropuit gaan een hele onderneming wordt.

De Diligence van Tympaan-De Baat biedt aan de oudere inwoners van Abcoude en Baambrugge uitkomst. Wekelijks worden uitstapjes gemaakt: naar de markt, naar een tuincentrum, of naar een pannenkoekenrestaurant etc. De uitstapjes van de Diligence worden begeleid door vrijwilligers; een chauffeur en een gastvrouw halen alle gasten thuis op en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is.

De agenda voor de Diligence voor de maand augustus ziet er als volgt uit:

Op woensdag 8 augustus a.s. kunnen de deelnemers lunchen aan het water in Kamerik. Vervolgens volgt op vrijdag 10 augustus een boottocht met een overdekte fluisterboot over het Naardermeer.

Op maandag 13 augustus a.s. gaat de Diligence op Safari in Beekse Bergen. Twee dagen later, op woensdag 15 augustus is er een Uitje Zonnetrein Schoorl. Op dinsdag 21 augustus gaat de Diligence naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Hierbij is een eenvoudige lunch inbegrepen. 

Op woensdag 29 augustus tenslotte is er een lunch in het restaurant Kop van de Haven in IJmuiden.

Aanmelden voor de tochtjes met de Diligence kan bij de Service Punten op telefoonnummer (0297) 58 76 00 of bij het Klanten Contactcentrum van Tympaan-De Baat op maandag- en woensdagochtenden van 10:00 tot 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 76 02 60 

Diligence is een klein busje, er kunnen maximaal 7 mensen mee. Indien er meer aanmeldingen zijn dan zitplaatsen, wordt er geloot. Alleen personen die een bevestiging van Tympaan-De Baat hebben ontvangen kunnen mee met uitje.

Kijk voor alle informatie over de Diligence op de website van Tympaan-De Baat.

De Diligence-uitjes zijn mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Rabobank Coöperatief Fonds.


advertentie