Nieuwe gespreksgroep 'Omgaan met rouw' in Wilnis

Wilnis - Tympaan-De Baat organiseert vanaf dinsdag 18 september a.s. een nieuwe gespreksgroep 'Omgaan met rouw' in Wilnis. De gespreksgroep komt zesmaal op dinsdagavonden bij elkaar in de Buurtkamer Wilnis.

Heeft u enige tijd geleden iemand die u dierbaar was verloren? Het kan soms helpen om hierover te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. De gespreksgroep ‘Omgaan met rouw' biedt u deze mogelijkheid.

Door in een gespreksgroep uw ervaringen, verdriet en emoties te delen, kunt u herkenning en erkenning vinden. De groep is erop gericht elkaar te steunen en te stimuleren het verlies te leren hanteren en verder te komen in het rouwproces. In zes bijeenkomsten wordt over verschillende thema’s gesproken, zoals omgaan met emoties, of het omgaan met reacties van anderen.

De gespreksgroep is bedoeld voor mensen die willen praten over een overleden persoon en die behoefte hebben aan een luisterend oor, maar die ook graag willen horen hoe anderen in een dergelijke situatie met verlies omgaan. 

De groep komt bij elkaar in de Buurtkamer Wilnis in het Dorpscentrum Willisstee (via de achteringang) aan de Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis.

De groep komt bij elkaar op zes dinsdagavonden van 19:30 tot 21:30 uur. De data zijn 18 september, 2, 16 en 30 oktober en 13 en 27 november 2018.

Aanmelden voor de gespreksgroep 'Omgaan met rouw' kan bij het Klanten Contact Centrum van Tympaan-De Baat in Mijdrecht, dagelijks tussen 10:00 en 12:00 uur op telefoonnummer (0297) 76 02 60. U wordt na aanmelding teruggebeld voor een kennismakingsgesprek.

Aan deze gespreksgroep zijn voor inwoners van De Ronde Venen geen kosten verbonden.


advertentie