Naar Boijmans Van Beuningen met Tjitze Hesselius

Mijdrecht - Op woensdag 22 augustus a.s. organiseert de Stichting Tjitze Hesselius een bezoek aan het Rotterdamse museum Boijmans van Beuningen. Alleengaande ouderen zijn van harte welkom om mee te gaan. Er is plek voor 50 personen en odaarom geldt ook deze keer weer: vol = vol! 

Op woensdag 22 augustus wordt om 09:45 uur vertrokken naar Rotterdam vanaf de parkeerplaats bij Argon aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Er wordt gereisd met de bus van Wintours. 

Daar aangekomen kunnen de deelnemers na een kopje koffie, genieten van de uitgebreide collectie kunstvoorwerpen, die een overzicht geeft van de geschiedenis van de kunst, van de vroege Middeleeuwen tot de 21ste eeuw.

Rond 16:00 uur vertrekt de bus voor de terugreis naar Mijdrecht.

De activiteiten van de stichting richten zich op alleengaande ouderen. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@tjitzehesselius.nl, of als u geen internet heeft via één van de Servicepunten in de gemeente.

Aan dit uitje zijn geen kosten verbonden.

Tjitze Hesselius was een inwoner van Mijdrecht die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd besefte hij dat het alleen zijn ook zijn mindere kanten had. Dat zag hij bij zichzelf, maar vooral ook bij andere alleengaande ouderen. Dit heeft hem doen besluiten zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij alleengaande ouderen in De Ronde Venen.

Kijk voor meer informatie over de stichting en over de activiteiten van de stichting op haar Facebookpagina, of neem een kijkje op www.tjitzehesselius.nl.


advertentie