Nieuwe praatgroep 'OMMEKAAR' voor mensen met kanker

De Ronde Venen - 'OMMEKAAR' is een plek voor mensen die te maken hebben gekregen met de diagnose kanker.

Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Contact met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt kan helpen. Bijvoorbeeld bij het verwerken van indrukken en gevoelens die worden ervaren tijdens het ziekteproces. Zaken die vaak alleen iemand die ook kanker heeft (of heeft gehad) begrijpt. 

In laagdrempelige bijeenkomsten wordt een luisterend oor geboden, én een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Een plek waar je jezelf kunt zijn, los van alle medische ballast. Hier kan herkenning en erkenning bij elkaar gevonden worden en kunnen eventueel tips worden uitgewisseld in een ongedwongen sfeer. Ook familieleden en betrokkenen zijn van harte welkom.

OMMEKAAR is m.i.v. 6 september a.s. iedere 1e en 3e donderdag van de maand van 14:00 tot 16:00 uur in de Angstelborgh aan de Dorpszicht 22a in Abcoude.

De toegang is gratis. Aanmelden is prettig, maar niet verplicht.

Neem voor meer informatie  en anmelding telefonisch contact op met Loes de Kraker op telefoonnummer 06 14 34 13 11 of met Renée Splinter op telefoonnummer 06 24 96 04 51, of per e-mail via ommekaar@hotmail.com.


advertentie