Kennismakingstour nieuwe college van B&W naar Abcoude

Abcoude - Kennismaken met het nieuwe college van Burgemeester en Wethouders? Dat kan! Op woensdag 5 september komt het college van B&W naar Abcoude om zich nader voor te stellen en met inwoners te spreken. Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom in het Cultuurhuis aan de Broekzijdselaan 46F. 

Tussen 19:00 en 21:00 uur is daar een inloopbijeenkomst. De bezoeken zijn een mooie gelegenheid voor de inwoners om de bestuurders beter te leren kennen en met hen van gedachten te wisselen.

In maart van dit jaar waren de verkiezingen voor de gemeenteraad. In de weken daarna is een
coalitieakkoord opgesteld en is een nieuw college van Burgemeester en Wethouders gevormd. Dat nieuwe college wil samen met inwoners, bedrijven en organisaties werken aan een prettige en veilige gemeente, om te wonen en te werken.

Daarom maakt het college een tou  langs alle dorpen in de gemeente zodat inwoners en college met elkaar kennis kunnen maken.

De bijeenkomsten beginnen om 19:00 uur en duren tot ongeveer 21:00 uur. Inwoners kunnen de bijeenkomsten bezoeken op het moment dat het hen schikt. Om 19:45 uur heet burgemeester Maarten Divendal alle aanwezigen welkom. Tevens stelt hij de collegeleden nader voor.

Daarvoor en daarna kan op een informele manier nader kennis worden gemaakt met de burgemeester en de wethouders Rein Kroon, Alberta Schuurs, Kiki Hagen en Marja Becker. Ook is bij informatiestands meer informatie te krijgen over onderwerpen als veiligheid, afval en groen, wonen en economie, recreatie, duurzaamheid, zorg en ondersteuning.

De eerste bijeenkomst van de kennismakingstour was op 3 juli in Baambrugge. Na Abcoude op 5 september volgt Wilnis op 25 september, De Hoef op 3 oktober, Vinkeveen op 16 oktober, Mijdrecht op 18 oktober, Waverveen op 30 oktober en Amstelhoek op 21 november.

Op de foto (vlnr): gemeentesecretaris Lilian Schreurs, wethouder Alberta Schuurs, burgemeester Maarten Divendal en de wethouders Rein Kroon, Kiki Hagen en Marja Becker.


advertentie