Open dag Brandweer Vinkeveen: 'Proef de Brandweer'

Vinkeveen - Elk najaar organiseert een brandweerpost binnen De Ronde Venen een open dag. Deze maal is de beurt aan het brandweerkorps Vinkeveen. Onder het motto 'Proef de Brandweer' zet de Brandweer Vinkeveen op zaterdag 8 september a.s. vanaf 10:00 uur de deuren voor belangstellenden open.

Tijdens 'Proef de Brandweer' kan men zelf ervaren en beleven wat de Brandweer doet. Zo wordt een brand geblust, kan men meerijden in een echte brandweerauto, geeft de Reddingsbrigade Vinkeveense Plassen acte de présence, is er een virtual reality experience, en wordt samen met de Brandweer Kockengen een demonstratie gegeven van brandbestrijding bij een rieten kap. Ook zijn de allernieuwste brandweervoertuigen van de Veiligheidsregio Utrecht aanwezig.

Naast het reguliere korps van de Brandweer Vinkeveen, zijn ook de Jeugdbrandweer Vinkeveen en de Jeugdbrandweer Mijdrecht aanwezig. Zij zullen eveneens een demonstratie geven.

Kijk voor alle activiteiten tijdens de open dag van de Brandweer Vinkeveen op de Facebookpagina van de Brandweer Vinkeveen.

De open dag vindt plaats bij de Brandweerkazerne in Vinkeveen aan de Herenweg 107 in Vinkeveen (achter het Kloosterplein).


advertentie