Alzheimer Café Vinkeveen over 'een avondje uit'

Vinkeveen - Het Alzheimer Café Vinkeveen opent weer zijn deuren op woensdag 12 september a.s. in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen. De zaal is open vanaf 19:00 uur.

Deze maal is het een speciale avond voor Wereld Alzheimer Dag met het Cabaret van Marien van den Berg en zijn muzikale vrienden. 

Dit Alzheimer Café staat in het teken van een avondje uit. Vier muzikanten bieden een cabaret speciaal voor mensen met dementie en hun mantelzorgers, om zo samen te genieten van de speciale muziek. Het programma 'Het draait om mensen nietwaar?' is een programma met een lach en een traan. Ontspanning op een warme invoelende manier. Muziek en gedichten wisselen elkaar af.

Het belooft een mooie avond te worden voor iedereen die te maken heeft met dementie, maar ook voor mensen die werkzaam zijn in de zorg.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit thema en/of wilt u met anderen van gedachten wisselen
en ervaringen uitwisselen, dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof  De avond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie. Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig.

Neem voor meer informatie contact op met het Steunpunt Mantelzorg van Tympaan–De Baat op telefoonnummer (0297) 230 280 of per e-mail via mantelzorg@stdb.nl.


advertentie