Patrick Lokken lange tijd uitgeschakeld door zware blessure

Mijdrecht - Argon-speler Patrick Lokken is waarschijnlijk voor lange tijd uitgeschakeld als gevolg van een zware blessure die hij afgelopen zaterdag 15 september jl. opliep, meldt SV Argon op haar website. 

Het was afgelopen zaterdag voor de aanwezigen bij de wedstrijd van het eerste elftal een naar gezicht: Patrick Lokken die na een luchtduel verkeerd neerkwam en kermend van de pijn op het veld lag. Het bleek een zeer vervelende open armbreuk te zijn. Omdat de hulpverlening en afhandeling lange tijd in beslag nam, besloot de scheidsrechter de wedstrijd te staken.

Patrick is naar het ziekenhuis vervoerd en daar is een eerste operatie verricht, waar een frame over de wond is geplaatst om op die manier het bot op de juiste wijze te zetten. In de loop van deze dan wel in de volgende week zal een tweede operatie volgen, waarbij het frame wordt verwijderd en platen op het bot geplaatst zullen worden, die er, naar het zich laat aanzien, zullen moeten blijven zitten.

Voorlopig is Patrick dus aan het revalideren. Hij liet Argon optimistisch weten dat hij na de winterstop weer hoopt aan te sluiten.

Foto: SV Argon


advertentie