'Samen ontdekken' bij Mama Lokaal in Mijdrecht en Abcoude

Abcoude/Mijdrecht - Tijdens de Week van de Opvoeding, maandag 1 tot en met zondag 7, wordt op woensdagochtend 3 oktober een Mama Lokaal in Abcoude georganiseerd en op vrijdagochtend 5 oktober een Mama Lokaal in Mijdrecht.

Bij Mama Lokaal Abcoude komt op woensdagochtend 3 oktober jeugdverpleegkundige Aletta Bruggink op de koffie, en bij Mama Lokaal Mijdrecht op vrijdagochtend 5 oktober Annette.

Tijdens de koffie zullen zij deze ochtenden het thema ‘samen ontdekken’ centraal zetten. De wereld om ons heen zit boordevol avontuur en ontdekkingen, vooral voor een kleintje. En wat is er nu leuker dan samen op avontuur te gaan, te leren en te ontdekken? Maar hoe doe je dat? Waar haal je inspiratie vandaan? Kan dit ook binnen onze gemeente?

Bij Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders wekelijks vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten, die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom!

Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen, die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Je kunt hierbij denken aan een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.

Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Ook opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom!

Mama Lokaal Abcoude is elke woensdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Abcoude.

Mama Lokaal Mijdrecht is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30 uur in de Bibliotheek Mijdrecht.

Mama Lokalen zijn gratis. Je kunt gewoon binnenlopen.

Er is ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht en Abcoude. Hierin houdt men elkaar op de hoogte van activiteiten en worden tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan jouw naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.


advertentie